Цей рецепт являє собою повноцінну піцу з м'ясом, овочами та пряним відтінком. Для різноманітності ви можете вибрати між яловичиною або куркою, так що ви можете використовувати залишки м'яса, які у вас залишилися.
Інгредієнти
- 1 заготовка для піци або домашнє тісто для піци
- 100 г курячого філе
- 100 г бекону
- 50 г грибів
- 1 зелений болгарський перець
- 12 чорних оливок
- 12 зелених оливок
- соус зі смажених помідорів
- сир моцарела
- орегано
Приготування
Крок перший: Гриби почистити, видалити хвостики і нарізати скибочками. Бекон нарізати невеликими шматочками, а також курку і зелений перець.
Крок другий: Викладіть домашнє тісто для піци в злегка змащену маслом форму для піци, потім покладіть зверху шар томатного соусу, щоб він добре розподілився по всій піці.
Крок третій: Якщо це домашнє тісто для піци, перед додаванням сиру та решти інгредієнтів покладіть на нього шар сирих помідорів і поставте в духовку на 180°, пекти на максимум, протягом 15 хвилин, щоб він був попередньо приготований. Після попереднього приготування покладіть другий шар томатного соусу та інші інгредієнти, які я детально опишу нижче. Якщо це куплена заготівля, то попередньо готувати не потрібно, одразу кладуть томатний шар, потім додають сир моцарела, потім гриби, бекон, курку і зелений перець. Знову покладіть трохи сиру і прикрасьте чорними та зеленими оливками.
Крок четвертий: Нарешті, зверху покладіть орегано за смаком і поставте піцу в духовку за температури 180, з духовкою на максимум, приблизно на 10 хвилин, поки сир не розплавиться.
Насолоджуйтеся!