Піца а-ля Текс-Мекс у домашніх умовах

Піца а-ля Текс-Мекс у домашніх умовах

Цей рецепт являє собою повноцінну піцу з м'ясом, овочами та пряним відтінком. Для різноманітності ви можете вибрати між яловичиною або куркою, так що ви можете використовувати залишки м'яса, які у вас залишилися.

Інгредієнти

  • 1 заготовка для піци або домашнє тісто для піци
  • 100 г курячого філе
  • 100 г бекону
  • 50 г грибів
  • 1 зелений болгарський перець
  • 12 чорних оливок
  • 12 зелених оливок
  • соус зі смажених помідорів
  • сир моцарела
  • орегано

Приготування

Крок перший: Гриби почистити, видалити хвостики і нарізати скибочками. Бекон нарізати невеликими шматочками, а також курку і зелений перець.

Крок другий: Викладіть домашнє тісто для піци в злегка змащену маслом форму для піци, потім покладіть зверху шар томатного соусу, щоб він добре розподілився по всій піці.

Крок третій: Якщо це домашнє тісто для піци, перед додаванням сиру та решти інгредієнтів покладіть на нього шар сирих помідорів і поставте в духовку на 180°, пекти на максимум, протягом 15 хвилин, щоб він був попередньо приготований. Після попереднього приготування покладіть другий шар томатного соусу та інші інгредієнти, які я детально опишу нижче. Якщо це куплена заготівля, то попередньо готувати не потрібно, одразу кладуть томатний шар, потім додають сир моцарела, потім гриби, бекон, курку і зелений перець. Знову покладіть трохи сиру і прикрасьте чорними та зеленими оливками.

Крок четвертий: Нарешті, зверху покладіть орегано за смаком і поставте піцу в духовку за температури 180, з духовкою на максимум, приблизно на 10 хвилин, поки сир не розплавиться.

Насолоджуйтеся!