М’ясна підлива в мультиварці

м'ясна підлива в мультиварці

Найлегший спосіб приготувати фарш у мультиварці — це зробити з нього м’ясну підливу до макаронів або до каш.

М’ясна підлива готується дуже легко, особливо, якщо у вас є заздалегідь приготований домашній фарш.
Плюс цієї страви в тому, що не потрібно возитися з фаршем, як, наприклад, коли робиш котлети з тефтелями.

Калорійність: 170 ккал на 100 г

На 100 гр готового продукту:
білки — 7.84
жири — 13.96
вуглеводи — 3.20
калорійність — 169.04 ккал

Інгредієнти для м’ясної підливи з фаршу:

свинячо-яловичий фарш (50/50) — п’ятсот грамів
ріпчаста цибуля — одна штука
борошно — одна столова ложка
сметана — чотири столові ложки
два стаканчики гарячої води на 200 мл
соняшникова олія щоб обсмажити цибулю і фарш
сіль, зелень, улюблені спеції

м'ясна підлива з фаршу в мультиварці

Як приготувати м’ясну підливу в мультиварці:

Очищаємо головку ріпчастої цибулі, дрібно шаткуємо її.

як зробити м'ясну підливу в мультиварці

Пасеруємо цибулю на соняшниковій олії в мультиварці хвилин 5-10

смачна м'ясна підлива в мультиварці

Додаємо до цибулі м’ясний фарш.

м'ясна підлива рецепт із фото

І обсмажуємо ще п’ятнадцять хвилин, до зміни кольору.

рецепт м'ясної підливки в мультиварці

Насипаємо столову ложку борошна.

як приготувати м'ясну підливу в мультиварці

Додаємо сметанки і все це заливаємо двома склянками гарячої води, перемішуємо.

як приготувати страви з фаршу в мультиварці

Чекаємо поки наша підлива закипить і ставимо режим тушкування на 60 хвилин.
Додаємо сіль, перець та улюблену приправу.

як приготувати м'ясну підливу в мультиварці

Перемішуємо.

м'ясна підлива в мультиварці рецепт

М’ясна підлива з фаршу в мультиварці готова!

рецепт м'ясної підливи з фаршу в мультиварці

Подаємо з макаронами, з гречкою або з іншою крупою.
Смачного!

За матеріалами https://homeworld.icu/