Простіше, звісно, сирники посмажити на сковорідці. І перевертати легше, і швидше посмажаться. Але приготування сирників у мультиварці, особисто для мене, має масу переваг.
Сирники в мультиварці виходять пишними, ніжними та м’якими, рівномірно підсмаженими, при цьому не потрібно наливати багато олії. Навіть за смаковими якостями вони дуже відрізняються від смажених на сковорідці, де вони виходять значно сухішими. І до того ж не треба стояти біля плити й чатувати. У мультиварці ж сирники ніколи не пригорять.
Заклали в мультиварку, через 15 хвилин перевернули і після сигналу сирники на столі! Звісно ж таким способом виходить не так багато сирників, але іноді цей рецепт може виручити.
Час приготування: 40 хвилин
На 100 гр готового продукту:
- білки — 11.52
- жири — 14.21
- вуглеводи — 26.09
- калорійність — 271.88 ккал
Інгредієнти для приготування сирників у мультиварці
- сир, краще брати розсипчастий — 200 грамів
- дві столові ложки борошна в тісто + дві ложки для панірування
- дві столові ложки цукрового піску
- одне яйце
- дві столові ложки рослинної олії
Гарбуз із яблуками в мультиварці – це страва, яка не вимагає багато часу та зусиль. Рецепт та корисні поради можна знайти https://olenkinblog.icu/garbuz-iz-jablukami-v-multivarci.html, щоб ви могли насолоджуватися смаком вдома.
Як приготувати сирники з сиру в мультиварці
Замішуємо сирне тісто: у сир додаємо цукор, борошно і яйце. Оскільки сир у мене був рідкий, то мені ще довелося додати дві ложки борошна. Тож борошно додавайте залежно від стану сиру.
Добре все перемішаємо.
У мультиварку наливаємо 2 столові ложки рослинної олії. Вмикаємо режим випічка на 40 хвилин. Поки 10 хвилин прогріватиме олія, з тіста сформуємо коржі. І обсмажуємо 15 хвилин з одного боку.
І 15 хвилин з іншого боку. Кришку мультиварки під час випічки я закривала.
Після сигналу сирники в мультиварці готові!
Дістаємо лопаткою і подаємо зі сметаною або улюбленим варенням.
Смачного!