Кулінарні рецепти

Брускети з вершковим сиром і слабосоленою сьомгою

Пропонуємо приготувати на сніданок смачні та корисні брускети з вершковим сиром і слабосоленою сьомгою. Збалансована за своїм складом страва чудово підходить і для ситного перекусу, і як закуска на святковий стіл. Готуються бутерброди з підсушеного хрусткого хліба швидко і просто. Час приготування — 10 хвилин. Перераховані в рецепті продукти розраховані на 2 порції.


Брускети з вершковим сиром і слабосоленою сьомгою. Фотографія рецепта

Для приготування вам знадобиться

  • хліб (цільнозерновий) — 2 скибочки
  • сьомга або форель слабосолона — 100г
  • огірок свіжий — 50г
  • сир вершковий — 25г
  • помідори чері — 5-6 шт.
  • базилік свіжий — 2-3 гілочки.

Рецепт

Брускети з вершковим сиром і слабосоленою сьомгою

Скибочки хліба злегка підсушуємо в тостері або на сухій (без олії) сковороді.

Брускети з вершковим сиром і слабосоленою сьомгою

Намазати підсушений хліб вершковим сиром.

Брускети з вершковим сиром і слабосоленою сьомгою

Слабосолону сьомгу нарізати тонкими скибочками й укласти на хліб із сиром.

Брускети з вершковим сиром і слабосоленою сьомгою

Огірок нарізати тонкими поздовжніми смужками. Це можна легко зробити ножем для чищення овочів. Скрутити огіркові смужки і прикрасити ними брускети.

Брускети з вершковим сиром і слабосоленою сьомгою

Вимити і обсушити на паперовому рушнику базилік. Прикрасити листочками підготовлені брускети і подавати на стіл. Брускети з вершковим сиром і солоною сьомгою подавати на стіл, за бажанням прикрасивши помідорами чері. Смачного!