Брускети з вершковим сиром і слабосоленою сьомгою
Пропонуємо приготувати на сніданок смачні та корисні брускети з вершковим сиром і слабосоленою сьомгою. Збалансована за своїм складом страва чудово підходить і для ситного перекусу, і як закуска на святковий стіл. Готуються бутерброди з підсушеного хрусткого хліба швидко і просто. Час приготування — 10 хвилин. Перераховані в рецепті продукти розраховані на 2 порції.

Для приготування вам знадобиться
- хліб (цільнозерновий) — 2 скибочки
- сьомга або форель слабосолона — 100г
- огірок свіжий — 50г
- сир вершковий — 25г
- помідори чері — 5-6 шт.
- базилік свіжий — 2-3 гілочки.
Рецепт

Скибочки хліба злегка підсушуємо в тостері або на сухій (без олії) сковороді.

Намазати підсушений хліб вершковим сиром.

Слабосолону сьомгу нарізати тонкими скибочками й укласти на хліб із сиром.

Огірок нарізати тонкими поздовжніми смужками. Це можна легко зробити ножем для чищення овочів. Скрутити огіркові смужки і прикрасити ними брускети.

Вимити і обсушити на паперовому рушнику базилік. Прикрасити листочками підготовлені брускети і подавати на стіл. Брускети з вершковим сиром і солоною сьомгою подавати на стіл, за бажанням прикрасивши помідорами чері. Смачного!