Найлегший спосіб приготувати фарш у мультиварці — це зробити з нього м’ясну підливу до макаронів або до каш.
М’ясна підлива готується дуже легко, особливо, якщо у вас є заздалегідь приготований домашній фарш.
Плюс цієї страви в тому, що не потрібно возитися з фаршем, як, наприклад, коли робиш котлети з тефтелями.
Калорійність: 170 ккал на 100 г
На 100 гр готового продукту:
білки — 7.84
жири — 13.96
вуглеводи — 3.20
калорійність — 169.04 ккал
Інгредієнти для м’ясної підливи з фаршу:
свинячо-яловичий фарш (50/50) — п’ятсот грамів
ріпчаста цибуля — одна штука
борошно — одна столова ложка
сметана — чотири столові ложки
два стаканчики гарячої води на 200 мл
соняшникова олія щоб обсмажити цибулю і фарш
сіль, зелень, улюблені спеції
Як приготувати м’ясну підливу в мультиварці:
Очищаємо головку ріпчастої цибулі, дрібно шаткуємо її.
Пасеруємо цибулю на соняшниковій олії в мультиварці хвилин 5-10
Додаємо до цибулі м’ясний фарш.
І обсмажуємо ще п’ятнадцять хвилин, до зміни кольору.
Насипаємо столову ложку борошна.
Додаємо сметанки і все це заливаємо двома склянками гарячої води, перемішуємо.
Чекаємо поки наша підлива закипить і ставимо режим тушкування на 60 хвилин.
Додаємо сіль, перець та улюблену приправу.
Перемішуємо.
М’ясна підлива з фаршу в мультиварці готова!
Подаємо з макаронами, з гречкою або з іншою крупою.
Смачного!
За матеріалами https://homeworld.icu/