Рулет із лаваша з сьомгою
Рулет із сьомги в лаваші — рецепт найпростішої та найсмачнішої закуски. Ця страва підійде як чудова закуска до будь-якого столу. З приготуванням такого рулету впорається навіть дитина!

Для приготування вам знадобиться
- лаваш — 2шт.
- вершкове масло — 200-250г
- кріп — 40-50г
- сьомга (слабосолона) — близько 350г
- часник — 2 зубчики.
Рецепт

Підтале масло ретельно розмішуємо з кропом і часником. Часник попередньо давимо в часникодавці. Насправді, часнику можна додавати на свій смак, як і зелені можете додати будь-які види, просто, на мій погляд, окрім кропу, в цю страву більше нічого не потрібно.

Отриману масу поділяємо на дві рівні частини і рівномірно розподіляємо по лавашах. Залишаємо на деякий час, щоб усе просочилося. Лаваш має бути свіжим і м’яким, інакше масло не вбереться в нього, а нам цього не потрібно.

Потім розкладаємо сьомгу, приблизно таким чином як на фото. Я використовував два види риби: слабосолону, власного засолу, і звичайну з упаковки, тому вона відрізняється за кольором. На смак це особливого впливу не справило, просто було в порядку експерименту.

Наступним крок: щільно загортаємо лаваш,

а потім — один в інший. Як можна щільніше! Обрізаємо краї.

Загортаємо в плівку і прибираємо в холодильник на кілька годин. Нарізаємо часточками та подаємо до столу! Смачного!