Крильця в паніровці покроковий фото рецепт
Фото крилець замаринованих в імбирі та часнику, панірованих у японських панірувальних пластівцях, і приготованих до повної готовності у фритюрі. Крила виходять соковитими, а скоринка хрусткою. Якщо ви любите курячі крильця, цей рецепт явно Вам сподобається, дуже рекомендую спробувати.
Інгредієнти
- Курячі крильця — 800г.
- Японські панірувальні пластівці — пів склянки;
- Корінь імбиру — 2 см.;
- Часник — 4 зубчики;
- Цукор — 1 ч. ложка;
- Червоний пекучий мелений перець — 1 ч. л. ложки;
- Для кляру: 3 яйця, 150 мл. молока;
- Рослинна олія — для фритюру;
- Сіль і чорний перець — за смаком;
Якось завітавши до відділу магазину, де все продавали для суші, на очі попалося японське панірування для темпури. Ну я-то точно знаю, що готувати можна не тільки креветки в цьому паніруванні, а й курку, тому купивши курячі крильця я вирішив поекспериментувати. Оскільки страва наша сьогодні буде з японською ноткою, в якості маринаду для курки був обраний імбир, часник і червоний пекучий перець. Чорного я додавав зовсім небагато.
Отже, для початку промиємо і просушимо крильця, після чого розріжемо їх по суглобах, прибравши вбік тільки самі кінчики. Вони нам не знадобляться. Якщо комусь потрібен докладніший опис процесу оброблення крилець, подивіться ось тут, там я трохи докладніше і наочніше описав цей процес.
Щойно з куркою розібралися, підготуємо маринад. Натремо на дрібній тертці очищений корінь імбиру,
Почистимо 4 зубчики часнику, і видавимо його до імбиру через чеснокодавку (зрозуміло, можна часник також натерти на тертці!),
Домашній сир — це справжнє кулінарне диво, яке легко створити на власній кухні. Відвідайте https://yourule.top/domashnij-sir-iz-moloka-abo-kefiru-smachnij.html, щоб дізнатися всі секрети приготування ніжного домашнього сиру з мінімумом інгредієнтів. Цей рецепт дозволить вам отримати свіжий, натуральний продукт без консервантів, який ідеально підійде для сніданків, салатів або просто як корисний перекус.
Помістимо підготовлені курячі крильця в глибоку миску, додамо до них натерті часник з імбиром, посолимо та поперчимо червоним і чорним перцем за смаком, всиплемо 1 ч. л. панірування. ложку цукру, заллємо приблизно столову ложку рослинної олії (вона зв’яже всі компоненти маринаду),
Гарненько перемішаємо крильця з маринадом, і приберемо їх убік маринуватися хвилин на 20-30.
А поки крильця маринуються, підготуємо кляр. Розіб’ємо в глибоку миску три яйця, посолимо,
Зіб’ємо яйця із сіллю вінчиком,
Додамо молоко, і ще разок ретельно зіб’ємо. Кляр готовий.
Далі, чекаємо закінчення часу маринування крилець, після чого заливаємо курячі крила кляром (ну щоб кожне крильце не занурювати перед паніруванням окремо)!), і готуємо панірування.
Встановимо на вогонь каструлю або глибоку сковороду, наллємо в неї олію. Рівень олії має бути 2-3 сантиметри. Поки олія нагрівається,
Ретельно обваляємо промариновані курячі крильця в японському паніруванні,
І викладемо першу партію підготовлених до смаження крилець на блюдо,
Коли від олії піде легкий димок, обсмажимо паніровані курячі крила хвилини 3-4 з одного боку (як видно на фото, крила укладаються в кляр одним шаром!),
Після чого перевернемо їх, і посмажимо такий самий час з іншого боку, постійно контролюючи процес, щоб крильця не підгоріли,
Готові курячі крильця після фритюру викладаємо на паперові рушники щоб прибрати зайвий жир,
Далі, смажимо наступну партію,
А першу партію готових крил, прямо з паперового рушника, одразу подаємо до столу, не забувши подати разом з основною стравою кілька часточок лимона. Кетчуп, майонез, сирний соус — за смаком і бажанням! Смачного!
Мімоза рецепт із фото
Вам также может понравиться
