Здавалося б, така нехитра страва — кабачки з фаршем і картоплею… Але, приготовані в мультиварці, вони принесуть справжнє задоволення і старому, і малому!
А готуються вони легко та швидко. Це, мабуть, одна з найпростіших страв із м’яса та овочів для мультиварки. І яке смачне! Гармонійне поєднання м’яса та овочів дає чудовий смак і аромат, які нікого не залишать байдужим.
До речі, фарш для цієї страви можна взяти практично будь-який. Я останнім часом віддаю перевагу яловичому, проте це зовсім не обов’язково. Гарним з картоплею і кабачками буде і «домашній» (свинина плюс яловичина), і курячий, і навіть індичий. Вибирайте, виходячи зі своїх вподобань і з того, чи суттєві для вас обмеження за калорійністю (зрозуміло, якщо для вас актуальні проблеми зайвої ваги, то жирною свининою і фаршем з неї краще не захоплюватися).
Рецепт кабачків із фаршем і картоплею в мультиварці
Продукти для приготування:
- Середній кабачок — одна штука
- Картопля — чотири-п’ять великих бульб
- Яловичий фарш — 500 грамів
- Одна морквина
- Одна цибулина
- Сіль зі спеціями
Запіканка з овочами та фаршем — це класика, яка завжди актуальна. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати цю страву у мультиварці, перейдіть за посиланням https://topitpoimyblog.top/ovocheva-zapikanka-z-farshem-u-multivarci.html. Цей рецепт особливо привабливий тим, що він дуже простий у реалізації, але при цьому дає вражаючий результат. Овочі надають страві легкість і свіжість, а фарш робить її більш насиченою. Мультиварка робить процес приготування практично автоматичним, що дозволяє вам провести час з користю, поки страва готується.
Як приготувати кабачки з фаршем у мультиварці
Почистимо цибулю з морквою, поріжемо кубиками і обсмажуємо в мультиварювальній чаші на рослинній олії до прозорості, на режимі ВИПІЧКА.
Беремо свіжий яловичий фарш, розімнемо виделкою, перш ніж додати в каструльку. Додаємо м’ясний фарш до обсмажених овочів. Готуємо ще 15 хвилин у цьому ж режимі.
Картоплю з кабачками очистимо від шкірки і також поріжемо кубиками, висипаємо в мультиварку.
Додаємо сіль і спеції, наливаємо склянку води і вмикаємо режим ВИПІЧКА на 40 хвилин. Під час приготування один раз можна підійти та перемішати.
Тушковані кабачки з фаршем і картоплею в мультиварці готові. Розкладаємо страву по тарілках.
Посипаємо порізаною зеленою цибулею і подаємо до столу. Смачного!
Тушкована картопля з кабачками і фаршем вийшла дуже смачна і ситна. Фарш можна взяти будь-який, але курячий і яловичий менш жирний.