Хочу поділитися з вами рецептом смачного ягідного пирога в мультиварці. Рецепт дуже простий і завжди виручить, якщо потрібно спекти що-небудь смачненьке, а возитися довго не хочеться. Ягідки краще брати свіжі, тим більше, поки ще сезон не закінчився.
З ягід я вибрала іргу, але можна використовувати будь-які інші: малину, чорницю, смородину, ожину, полуницю або вишню. Влітку, коли ягоди в достатку і їх нікуди подіти, можна спекти такий ягідний пиріг з ірги в мультиварці. Це прекрасний десерт із ніжним смаком і чудовим ароматом. Діти будуть у захваті від таких корисних ласощів. Адже будь-які ягоди містять велику кількість вітамінів та органічних кислот, які допоможуть підготуватися до тривалої та холодної зими.
Рецепт ягідного пирога в мультиварці з іргою
Інгредієнти для ягідного пирога:
- 500 грамів ягід (можна взяти менше)
- 200 грамів пшеничного борошна
- 150 грамів цукрового піску
- 150 грамів олії
- Три курячі яйця
- Одна столова ложка розпушувача
- Ванілін
Як спекти ягідний пиріг у мультиварці
Вершкове масло розтоплюємо в мультиварці в режимі «випічка», охолоджуємо.
Якщо ви шукаєте спосіб урізноманітнити свій раціон, спробуйте приготувати курку з картоплею та сиром у мультиварці https://mamalena-ua.top/kurka-z-kartopleju-ta-sirom-u-multivarci.html. Ця страва готується швидко і не потребує складних інгредієнтів. Головне — правильно підібрати режим приготування, щоб картопля не переварилася, а сир розплавився рівномірно. Подавайте з легким салатом зі свіжих овочів для повного задоволення. Завжди працює.
Яйця збиваємо з цукровим піском до пишної білої піни. Додаємо туди остигле масло.
Просіюємо борошно в глибоку чашу, додаємо туди ж розпушувач і ванілін, змішуємо.
Борошняну суміш додаємо до збитих яєць і змішаємо до однорідності. Виливаємо тісто в мультиварочну чашу.
Іргу промиваємо під проточною водою, просушуємо. Насипаємо ягоди на тісто зверху.
Вмикаємо режим «випічка» на 60 хвилин. Після сигналу перевертаємо ягідний пиріг за допомогою контейнера.
Ягідний пиріг з ірги в мультиварці готовий!
Пиріг можна посипати цукровою пудрою.
Відрізаємо шматочок і подаємо з чаєм.
Ягоди можна використовувати будь-які. У нас було багато ірги, тому спробувала з нею. Пиріг вийшов дуже смачний. Можна його ще додатково чимось просочити. Смачного!
[title]Ягідний пиріг у мультиварці з іргою[/title]