Курячі стегенця в мультиварці

Курячі стегенця в мультиварці

Курячі стегенця — один із найулюбленіших і найпопулярніших продуктів. Пояснюється це їх невисокою ціною і смачним м'ясом. Рецептів приготування курячих стегенець величезна кількість. З появою на наших кухнях мультиварок їх стало ще більше.

Дуже ніжні та соковиті курячі стегенця в мультиварці виходять, якщо згасити їх у сметані. Часник же додасть їм пікантного смаку й аромату. А для того, щоб курочка вийшла ще й дієтичною, можна зняти з ніжок шкіру. Щоправда зі шкірою виходить жирнішим і смачнішим. Але цей варіант залишимо для чоловіків.

Інгредієнти для приготування курячих ніжок:

  • курячі стегенця — 3-4 штуки
  • сіль із перцем
  • сметана 2-3 столові ложки
  • пара зубчиків часнику
  • рослинна олія

Як приготувати курячі стегенця в мультиварці:

Миємо курячі стегенця, натираємо сіллю і перцем. Складаємо їх у мультиварку.

Обсмажуємо ніжки в мультиварці в режимі «випічка» по 15 хвилин з кожного боку.

Після сигналу відкриваємо мультиварку, додаємо часник, видавлений через часникодавку, і обваляємо ніжки в сметані.

Далі готуємо курячі стегенця в режимі «молочна каша». Можна вимкнути вже через 30 хвилин, а можна готувати до кінця режиму, щоб м'ясо було ще ніжнішим.

готуємо курячі стегенця в режимі молочна каша

Смачні курячі стегенця у мультиварці готові! Подаємо до столу. Приємного апетиту!

Смачні курячі стегенця в мультиварці готові