Курячі стегенця — один із найулюбленіших і найпопулярніших продуктів. Пояснюється це їх невисокою ціною і смачним м'ясом. Рецептів приготування курячих стегенець величезна кількість. З появою на наших кухнях мультиварок їх стало ще більше.
Дуже ніжні та соковиті курячі стегенця в мультиварці виходять, якщо згасити їх у сметані. Часник же додасть їм пікантного смаку й аромату. А для того, щоб курочка вийшла ще й дієтичною, можна зняти з ніжок шкіру. Щоправда зі шкірою виходить жирнішим і смачнішим. Але цей варіант залишимо для чоловіків.
Інгредієнти для приготування курячих ніжок:
- курячі стегенця — 3-4 штуки
- сіль із перцем
- сметана 2-3 столові ложки
- пара зубчиків часнику
- рослинна олія
Як приготувати курячі стегенця в мультиварці:
Миємо курячі стегенця, натираємо сіллю і перцем. Складаємо їх у мультиварку.
Обсмажуємо ніжки в мультиварці в режимі «випічка» по 15 хвилин з кожного боку.
Після сигналу відкриваємо мультиварку, додаємо часник, видавлений через часникодавку, і обваляємо ніжки в сметані.
Далі готуємо курячі стегенця в режимі «молочна каша». Можна вимкнути вже через 30 хвилин, а можна готувати до кінця режиму, щоб м'ясо було ще ніжнішим.
Смачні курячі стегенця у мультиварці готові! Подаємо до столу. Приємного апетиту!